fitnessgyor.hu

Kardió

Kardió

Ha a célunk a zsírégetés és az alakformálás, akkor a kardió edzés kiváló választás lehet. A pulzusszámunk emelésével gyorsan elégethetjük a felesleges kalóriákat.

Mire jó a kardió edzést?

A kardió edzés kiválóan alkalmas a testsúlykontrollra és a zsírégetésre. Megemeli a pulzusszámot és segít elégetni kalóriákat, így hozzájárul a fogyáshoz vagy a testsúly fenntartásához.

???

???

Kardió edzés során felszabaduló endorfinok segítenek javítani a hangulatot és csökkenteni a stresszt. Emellett növeli az energiaszintet, ami segít a mindennapi tevékenységek könnyebb elvégzésében.

Mi az a kardió edzés?

A kardió edzés egy olyan mozgásforma, amelynek célja a szív- és érrendszeri teljesítmény javítása, valamint az állóképesség növelése. Általában olyan tevékenységeket jelent, amelyek során hosszabb ideig tartó folyamatos mozgást végezünk.

Kardió edzés

A kardió edzés során az emberi test megnövelt oxigénigény mellett működik. Az ilyen típusú edzés során a szív- és tüdőrendszer dolgozik összehangoltan, hogy megfelelő mennyiségű oxigént juttasson el az izmokhoz.

Milyen egy kardió edzés?

Nagyon nehezen találom ki ezeket a leírásokat, általában edzek inkább helyette.

Ez nem is jóga kép, hanem kettlebell
Ez nem is kardió kép, hanem kettlebell

Az edzést tartja:

Az kardió edzéssel kapcsolatos kérdésekkel, időpont egyeztetésért keress személyesen a teremben, a +36 70 510 44 40 -os telefonszámon, email-en, vagy akár a facebook-on.