fitnessgyor.hu

gyik

Gyakran ismételt kérdések

A bérlettel kapcsolatban alábbi négy alapelvet vesszük figyelembe:

  1. A bérleted 4 vagy 12 hétig érvényes az első edzés napjától számítva. Azaz lejárhat akkor is ha nem használtad ki az összes edzés lehetőséget.
  2. Az edzésekre be kell jelentkezned.
  3. Az edzéseket előző nap délig tudod lemondani. Ha időben mondod le, akkor jelentkezhetsz helyette másik edzésre, egyéb esetben az edzés sajnos elveszett mint egy mozijegy ha nem mész el az előadásra.
  4. Nem szeretnénk hogy a szigorú szabályok miatt bármelyikünk rosszul érezze magát, ezért minden alapelvre lehet kivétel a körülmények figyelembe vételével.
Példa:
Megbízható Mózes fél éve jár edzésre, lelkiismeretesen ott van az összes órán. Délután derül ki hogy aznap túlóráznia kell ezért későn tudja lemondani az edzést. Az élet hozhat ilyen szerencsétlen helyzetet, viszont Mózes nem veszti el az edzését mert nála ezt a kivételes esetet lehet kivételként kezelni.

Ámbár Áron szintén fél éve jár edzésre, de neki sokszor alakul úgy az élete hogy a bejelentkezett edzés helyett moziba, körmöshöz vagy fodrászhoz kell mennie. Áron is későn tudja meg hogy túlóráznia kell, de nála ez nem kivételes eset még akkor sem ha most nem tehet róla, és szegény Áron elveszti az edzését.

Mivel kapcsolatban van kérdésed?

  1. Bejelentkezés
  2. Edzés lemondása
  3. Bérlet érvényesség

Bejelentkezéssel kapcsolatos kérdések

Miért kell bejelentkezni az edzésekre?
Kis csoportos foglalkozások vannak, egyszerre 6-8-10 fő fér el.

Hogy lehet bejelentkezni?
Messenger-en, email-ben, vagy Viber-en. Jobb írásban, mert a telefont nem minden esetben tudom felvenni, például ha edzést tartok.

Ha rendszeresen járok minden edzére be kell jelentkeznem?
Ha mindig ugyanarra az edzésre jössz, előre be tudom írni az órákat.

Lemondással kapcsolatos kérdések

Hogyan lehet lemondani edzést?
Az edzéseket előző nap délig lehet lemondani. Messenger-en, email-ben, vagy Viber-en. Jobb írásban, mert a telefont nem minden esetben tudom felvenni, például ha edzést tartok.
Ha időben lemondod az edzést akkor jelentkezhetsz helyette egy másikra. Vigyázat a bérlet érvényessége itt is számít!

Mi történik ha nem tudom időben lemondani az edzést?
Ha tudod, akkor kérlek jelezd akkor is. Sajnos ez az óra elveszik, de lehetőséget biztosítasz másoknak hogy rész vegyenek helyetted az edzésen. Ha mások is így tesznek akkor legközelebb esetleg Te tudsz valaki épp megüresedett helyére beugrani.

Hogyan tudom pótolni a lemondott órát?
Megpróbálunk helyet találni egy másik, neked megfelelő edzésre. Érdemes már a lemondáskor lefoglalni az edzés időpontját. Vigyázat a bérlet érvényessége itt is számít!

Bérlet érvényességgel kapcsolatos kérdések

Mi történik, ha időben lemondtam az edzéseket, de nem tudok helyettük jönni?
Ez egy nagyon szerencsétlen eset, ha nem találunk megfelelő időpontot, de később lesz szabad hely (valaki lemondja az edzést) akkor értesítelek! Sajnos ha így sem tudunk helyet találni akkor elveszik ez az óra.

Az edzésekkel kapcsolatos kérdésekkel, időpont egyeztetésért keress személyesen a teremben, a +36 70 510 44 40 -os telefonszámon, email-en, vagy akár a facebook-on.